I dörren... (Stökigheter)

Då var det gjort. Frifall. Världens alla problem är lika stora, men ens egna bekymmer blir så mycket mindre. Precis som gropen. Precis som bilar. Precis som träd, hus, elledningar, människor och sjöar. Från 4000 meter över havet är det inte mycket som syns eller betyder något. Din egna värld. N har iofs jag varit med instruktörer varje gång. Men de där 60 sekunderna i 50 m/s är pure eufori/terror. Inga ljud, ingen känsel förutom fartvinden och tankarna far förbi snabbare än molnen.
_
Gryttjom är min plats. Det är där jag ska vara nu. Där ute är det bara en sak att tänka på. Missförstå mig rätt, jag hatar inte att vara hemma. Men här hemma i min soffa blir jag påmind om saker jag förlorade men aldrig hade, saker jag borde ha gjort men aldrig gjorde eller tvärt om, saker jag inte borde ha gjort men gjorde ändå.
_
Jag vill komma över det.
_
Imorn fyller jag 23 år. Case...
_
1. Orkar jag skriva en lista?

"Visst ser livet roligt ut när man ser sina bilder på Facebook" (Prioriteringar)

Nu försöker jag vara glad. Jag är glad över att få kasta mig ut ur ett plan? Jag är glad över att plugga livsviktiga saker? Jag är glad över dugga jag kan noll av? Jag är glad över min vardag? Jag är glad över sommarens planer? Jag är glad över att titta tillbaka och känna mig blåögd? Jag är glad över att mina vänner inte är på topp? Jag är glad över min akademiska situation? Jag är glad över ganska litet... Men snart får jag åtminstånde känna fartvinden.
_
1. Dra
2. Dra på rätt höjd
3. Dra i stabil fallställning

180km/h eller "4000 m på cirka 6 minuter... (ingen lista)

Fallskärm imorn.

Regn (ingen lista)

Regn i hela min närhet.
Fånig som alltid.
Naïv som aldrig förr.

"Jag vill veta mer..." (Att göra)

Nej nu får det vara slut på hängiga ansikten, ledsna läppar och tråkiga Vollar. Igår bestämde jag för att ta tag i mitt liv. Slutade vara omogen och rädd. Så grattis till mig. Idag är jag glad och nyklippt. Återigen tror jag att jag misstogs för någon jag knappt är. Roligt men också jätteroligt. Inte lika roligt var att första föreläsningen om antitrombytika var inställd. Inte för att man kan spendera FÖR mycket tid på KI, men jag tror jag spenderade för mycket tid på KI. Men Opioider är awesome. Nu är det blå himmel utomHUS.
_
Om man ändå var litet mer som en piggvar.
_
1. Städa
2. Diska
3. Laga
4. Köpa
5. Låna
6. Träna
7. Spika
8. Stryka
9. Skriva
10. Plugga

Hilfeland (saker jag sett/hört idag)

Gör en Moklo och skriver två ggr på en dag. Jag hade så fruktansvärt tråkigt hemma så jag tänkte, jag cyklar väl litet då. Så jag tog mitt pick och pack, min nyladdade iPod (som efter tvek, bråk och litet mutande fungerar igen) en fin hatt, och min randiga lilla tshirt och pallrade mig iväg. Tänkte att jag tar en Alvedoncykel nere vid Odenplan och, tja inte vet jag... Bedömt 16:20 startade denna färd. Jag anlände tillbaka på Odenplan kl 18:00 så det vart ändå en liten "cykelad". Jag har varit på sex stadsdelar, kanske sju om man är givmild. Hursom, innan var jag trött i överkropp och nu säger mina ben upp sig. Så om någon vet ett par lediga ben som vill tjäna litet extra cash...
Långt, men också jättelångt
_
1. En man på gymmet som fullständigt skrek åt sig själv att klara "EN FUCKING TILL DÅÅÅ, KOM IGEN!! NIIIIIOOOO"
2. En pöjk som prompt skulle cykla om mig i backen... twice.
3. En biltuta strax innan jag tvärnitar (första gången jag höll på att bli påkörd idag)
4. En tysk herre som undrar varför jag cyklar när det går minst lika bra att köra bil
5. 30% av min iPod
6. Haha juste det ja, en ankfamilj som korsade vägen <--- jag är töntig (bevis? "haha")
7. En hund/hare/råttkung
8. Tai-Chi
9. En motorcykel som tutade på mig vid Hornstull (andra gången jag höll på att bli påkörd... RIKTIGT nära)
10. Priset på min middag (Ceasarsallad)
_
Det ska tilläggas att jag inte är ovarsam i trafiken, folk är bara insane i denna stad. I win!

Ballonger (saker jag ser som är färgglada just nu)

Mer sol. Aftonbladet försöker skrämmas med sämre väder. Kyla och sånt. Humbug. Efter denna sprithelg (inte för mig) är över, vad kan vi re-capa? Tjaa.. Fredag avnjöts först i sällskap av min styvbror, nyanländ och bränd från Brasilien och hans gode vän Adam. Vi lyssnade på Orup och såg roligheter som internetet kan erbjuda et al. Efter att ha supit dessa två underbordet genom att göra viderläsk till björnläsk, vacklade de båda med mig till Volleland där Emma och Donald stod och väntade. Stökiga bilder med strippande Moklo, rappande Goffar och osäkra och skrikande/dansande Donnisar. Samt en sovande Adam. Synd. Men bilder finns det, och ack är de fula.
_
Lördag var en tyst dag. Sa mina först ord runt 1600. Inte bakis, men jag vara bara själv. Sen var det middag och Pochahon.. nej Avatar, hemma hos Emma. Även glass och Loranga förtärdes. Brutna löften och för ont om tid (Ja jag sjöng nu) ledde till att jag och en iskall styvbror satt i mörkret i förorten och väntade på bussar till stadskärnor. Och en timme senare var jag hemma i tryghet igen. Läskigt det där.
_
Idag, sitta i Obsan för mig själv och läsa bok i sol/moln, gymmet och nu cykla. Livet är nog slappast på Kungstensgatan i alla fall.
_
Nu är det barnkalas mittemot.
1. Tshirt (Power Rangers ftw)
2. Pärllådan (36000 pärlor on my bord)
3. Nya byxor (får mig att se ut som en magiker)
4. Trumset
5. Intresseblocket
6. Ballonger
7. Mina naglar
8. Skärmen så KLART
9. Böcker och åter böcker
10. Himmelen

RSS 2.0