Efterspel (aweome vs oawsome)

Som ni märker har slaget dundrat och brakat tills nu. Det var en period där jag inte trodde ifall jag skulle överleva men... AOK är över. Men farligare skurkar lurkade under murklor och skuggor. MBK kom krypande mot mig. Jag var för sen. Jag slant och föll. Jag föll och föll i eoner. Kosmos omstrukturerades. Stjärnor växte och krympte till dvärgar omkring mig. Jag faller fortfarande. Mörkret omsluter mig. Tomt.
.
MEN! Fussion! Gaser som ansammlas. Temperatur ökar. En ny stjärna föds. Och med det nya ljuset som vägledning slogs jag. Jag klättrade upp. Jag kämpade mot helevetes-MBK och nu... kan jag bara vänta.
_
Men nog om det. Nu är det snart påsklov. Jag och Ching Chong ska till AmsterDAM för att titta på tulpaner. Det blir nog fruktansvärt legendepiskt. Jag tvättar, äter godis och hungrar ihjäl. På min ballkong ligger en flaska Bollinger sen nyår ser jag nu. Det är sol. Andra saker som är uppenbara.
.
Jag ska nog ut och gå litet efter att jag hänger upp tvätt. Tvätt är det enda jag vet som jag hänger. Hemskt va? Jag är litet av en klädbödel. För övrigt bör nämnas att bästaste Bright Eyes fyller 24 idag. Och att jag anser att Kartago bör förstöras.
.
_
AWESOME:
1. Semester!
2. Friday - Rebecca Black
3. AOK och MBK = över.
4. Alex är i Deland och hoppar awesome skydive!
5. www.theawesomer.com
_
OAWESOME:
1. Huddinge...
2. Damm...
3. Alex är i Deland och hoppar awesome skydive...
4. Friday - Rebecca Black
5. Friday - Rebecca Black

RSS 2.0