"No... that's okay..." (saker man inte ska göra när man har druckit)

Roligt. Houston är ännu en stad man inte kan gå i. Vaknade och åkte till breakfast klub (ja med K) och åt jättegod mat. Jag beställde Chicken noodle soup med B.A.L.T (en macka). Och Goffe en annan macka. Denna nota gick på $25. Min soppa dröjde dock. Kanskeee... 10 minuter? Så det som händer är att servitrisen kommer tillbaka med våra pengar. Plus fem dollar till? Så allt som allt... vi står i kö för at äta. Vi beställer och restaurangen förlorar pengar på att vi kom dit!! Så gratis frukost, igen.
Vi var på ett classic mall och såg Houstons "elit". Handlade, drack frappe och såg ashäftiga ut. Vi skulle egentligen ha åkt till en used texas stuff shop men den var stängd. Så vi styrde om mot Austin. Btw vart vi dissade från universitetsbaren. Något om att man inte får tända eld på bartenders hår och bygga om möblerna till vapen. But I digress.
På vägen till Austin fortsätter vår jakt på hattar. Stannar vid en outlet. Denna outlet sålde allt utom hattar. Hade outletbutiker av märken jag inte ens trodde kunde ha det. Roligt men också passande. Efter att ha kört i den mest oinbjudande trafiken USA kan ge oss utan att vara i LA med solen rakt i ögonen i 20 km kommer vi till vårat älskade Motel 6. Vi sitter och lugnar ner oss, dricker varsin flaska pis... Bud menar jag. Debaterar om vi ska åka bil någonstans eller GÅ. Eftersom vi druckit öl och redan åkt bil i 5 timmar, så gick vi de hundra meterna och vänster till Babyacapulco. "Go towards the pink elephant" fick vi som angivelse. Jaa...
Vi kommer i alla fall till den rosa elefanten. Äter tvivelaktig mexikansk mat och sen beställer vi Lila Margharitas. Vi har fått tips om dessa härifrån motellet. Max två per gäst. Och ja, vi beställde max.
Gå in på wikpedia och sök på Everclear (alkoholen) så förstår ni varför.
Nu ska vi till hatbox. Ni kommer få se... hur heta vi är som cowboys!!
För er som tror att kroppens enda sätt att återfå kalcium är via PTH och från njuren så är den där läsken ännu ett sätt... fräter ner tänderna. Awesome!
Ni ser väl att det är nudelsoppa med kyckling jag äter?
Glada pojkar
haha... han ser så liten ut
Det ser ut som slimet från Power Rangers the movie... men detta är Lila Margharitas
1. Köra bil (gjorde vi inte)
2. Ringa folk man gillar (eller smsa) (gjorde vi inte)
3. Springa över motorvägen för hamburgare (...)
4. Be främmande servitriser posera med Goffe på bild
5. Dricka mer Everclear
6. Äta tvivelaktig brownie
7. Somna med kläder på
8. Kommentera bloggar
9. Så mycket mer...

Kommentarer
Postat av: catta

Hallå dom finaste pojkarna i hela världen,

Hur mycket skräp kan man sätta i sig utan att vara lite illamående precis hela tiden?fast kycklingsoppan såg riktigt god ut.

Njut så mycket ni kan i solen för här hemma är det jättekallt och massor med jättejobbiga små irriterande snöflingor som liksom tar sig in precis överallt.Ska ni inte gå på ngn cool konsert????

tusen pussar och kramar

catta

2010-03-04 @ 18:47:28
URL: http://volleland.blogg.se/
Postat av: Emma

Snart borde ni bli tjocka eller?

2010-03-04 @ 22:09:09
Postat av: Dr.Insane

" Postat av: Volle



så... jäcla dsnyng.... vart är du+ KOM HITI IWTÄLLET

2010-03-04 @ 06:50:20 "



Hihi, kanske bäst med alkolås på datorn?

2010-03-05 @ 00:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0