Bollhav för vuxna (Las Vegas-regler)

Vi gör så här, jag skriver en liten snabb uppdatering så ni ser att vi lever, och små snabba intryck. Internet är svindyrt så räkna inte med mängder med text och tusen bilder nu. Men detta är vad som händer:
_
Vi ankommer till Las Vegas klockan 6 PM, pacific time. Vi checkar in på MGM Grand. Och för er som undrade, "du Daniel, MGM låter som värsta skitstället, är det så?"... I say ney... lobbyn är oändlig, casinogolvet är mer än oändlig, och ja det är levande lejon i lokalen. Ni vet den där gamla idén man har om att alkoholen är billig här. Well haha, den är gratis. Sätter du dig vid en sån där videopoker, stoppar in en dollar, och satsar fem cent åt gången kommer människor och undrar vad du ska dricka. Visserligen tror jag att man får tvåor om beställer drinkar och typ lättöl/mellis vid öl. Så jag ska börja beställa vin eller vodka on the rocks. Fool me once!
_
Vi har gått längs med the strip igår natt ett par gånger. Hotellen är fantastiska. En stor jävla lekplats. Men mer bilder och sånt tjafs kommer om ett par dagar. Här är litet regler som vi har satt upp:
_
1. "Man får bara skratta åt varandra" - med detta innebär att eftersom alla här är fulla och gör bort sig, spelar det ingen roll om vi gör bort oss. Alltså om jag skrattar åt Goffe och han åt mig så har vi kul hela tiden!
2. "Flest highfives vinner" - Vid slutet av Vegas ska antalet high fives räknas. Flest vinner $50. (jag leder, 7-0... Goffe är väl så där halventusiastisk till denna)
3. "If no one's gonna party, I'm gonna party on my own" - Se och lär
4. "Skriva ner om man spelar" - Egentligen mammas idé men väldigt vettig. Skriva ner varje dag hur mycket man spelar för.
5. "There are no rules in fight club"
6. Detta är mer en liten kul lek till er små barn hemma. Om ni ska gå ut på krogen och vet med er att ni kommer hem sent, skriv en lista hemma innan, typ: "Mina favoritlåtar" eller "Somrar jag minns", numrera den och lägg listan på er säng. När ni kommer hem sen och ska sova, ser ni listan och fyller i den. Jag lovar att era favoritlåtar nyktra och tröttfulla inte är samma.

Kommentarer
Postat av: Emma

Fan Alex dirrade aldrig min kusins polare...vafalls!

2010-03-13 @ 14:49:32
Postat av: Kajsa

Framför allt var det total brist på trekanter...Bättring Berglund!

2010-03-13 @ 17:05:42
Postat av: Kajsa

Okej det vi vill säga med det här Volle var att det saknades ngn (cowboydouche lr dylik skägglös variant) som var on top of things och såg till att det hände grejjer :P (that's not what she said Alex...)

2010-03-13 @ 17:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0