Lång fucking dag... (Dagar jag gillar)

Ni får slutet av mig direkt här... Frukost i Tennessee, lunch i Arkansas och nu middag i Mississippi. Japp. Detta är vad vi har gjort. Vaknade senare igen (skönt att vi börjar vänja oss) och tar bilen in till Memphis för att äta på charmiga Arcade Café. Kommer in och det är typ kaos där inne? Vi beställer och ser att våran servitris har en lapp på ryggen (typ sparka mig, fast denna var jävligt rolig faktiskt) så Goffe, barmhärtig och samaritlik som han är, anmärker på detta och säger detta till henne, Varpå hon blir så pass tacksam att hon bjuder på frukosten. En nota som hade legat på runt $20 vart nu $10 i dricks istället. Snällt av henne tyckte vi.
Nu ska vi till Graceland tänkte vi. Se vart "kungen" levde och dog (han dog säkert någon annanstans). Vi åker in... betalar $10 för att komma in. Och märker att det kostar $30/st för att faktiskt åka IN. Vi har altlså betalt för att få parkera. Vi säger nej och åker därifrån. Våran gratisfrukost vart helt plötsligt obsolet.
Bilen... Kursen är ställd mot Little Rock, Arkansas. Två timmar bil och balladsjungande (film kommer) ankommer vi. Trevlig och väldigt mysig stad. Vårväder (Finally) så vi pratar med en snäll kvinna som säger att vi ska äta catfish. Of course säger vi och äter lunch på Flying Fish nere vid River Side Market. Och efter att ha ätit god fisk är vi nöjda och glada. Njuter av vårsol, promenerar och diskuterar coola saker (ni vet hur stockholm är).
Mera bil. Nu står Kerstin (våran GPStant) och pekar på Jackson i Mississippi. Fyra och en halv timme bil. Awesome. Mer ballader, hårdrock och klubbmusik. Nu är vi på Motel 8 och ska sova så himmla skönt. För övrigt har vi tankat två ggr idag. Imorn ska vi till New Orleans. Blues baby, blues!!
Tank nummer 1... Jag var korkad och blev dumförklarad av tankkvinnorna.
And in the dark, there was Goofnes!
1. Julafton
2. Lediga dagar
3. Födelsedagar (alla alltså)
4. Mina dagar
5. Dagar som börjar i USA
6. Dagar som börjar med fina fåglar (smyg)
7. Dagar som slutar med oansvarigheter (i.e Alex)
8. Soliga dagar
9. Imorgon
10. Idag

Kommentarer
Postat av: Anonym

WT...

2010-02-28 @ 11:33:25
Postat av: Viz

Fimbulvintern är över.



Ett år av mörker och tystnad är över. En tystnad som började med en frostkall natt, så kall att alla kedjor och lås sprack. Skrik och husfasadernas återspeglingar av gula och röda flammor som slickade natthimlen inledde en tidsålder av mörker. Vad som en gång varit en livspulserande stat, en efterlämning av den friska människan, blev ett istäcke där vindarna härjade.



Men vintern är över. Ur hålor och från undangömda gryt kryper överleverna ut. Skammens generation. Smutsiga, förvirrade, stinkande; likätare. De är här för att ärva jorden. Långsamt ställer de sig till massan för att få sin plats i helvetet. Men flaskhalsen är sedan länge tilltäppt. De kommer få vänta länge, gnagandes på varandra. Spasmatiska och psykotiska. Mörkret har gjort dem galna.



Ni gjorde rätt som lämnade det förlorade landet. Det finns inget här att se sig om efter.



Ni är de utvalda, de som förtjänat sin rätt i ljuset. Vi skulle önskat er lycka på vägen, men här finns ingen lycka att ta av.



Nådens år 2010

2010-03-01 @ 14:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0