Moder Natur har fått en stroke... (Saker jag ser fram emot)

Grattis världen... förutom att Apokalypsen är nära och planeten kommer täckas av aska som försätter oss i evig vinter, ska det nu dessutom vara o-awesome väder ute. I och för sig skönt med ledigt idag, men vad gör man när himmelen gråter och vindarna springer?
_
Sist jag skrev listade jag saker som skulle hända enligt min utsago. Europas himmel är fortfarande svart, solen adressändrade aldrig men var här på husesyn (ska ringa tillbaka imorn), min lägenhet VART städad men det var fan ingen magi över det, jag gjorde en otroligt god kladdkaka med hemmagjord kolasås a la mandel = daimkaka, min tvätt vart tvättad av en lång stilig blond tatuerad nörd, awesome vännerna tre anslöts, och resten är historia. Lördagen bköd på stök. Slemmiga backslickbilder på undertecknad, mango-cranberry fighter, JeanLouies, södermalm, ett stängt Ljunggrens, ett öppet Bauer, ett väldigt stängt Casino och ett överfullt men inte entreerat White Room. Det fanns även en taxi, gamla systrar (ja ni är gamla... som i ålder...) och när natten led mot sitt absoluta slut även en snygg fågel. Söndagspromenad ner i Sollentuna där det var ankor, luffsiga hundar och bröllopsfotografer. Sen skulle Falkland bli Svealand så ett adjö senare var det söndag i staden fast utan mys.
_
Och nu igår föddes Ember... faktum är att hon föddes redan i söndags, men vart korrekt igår. I should explain: Emma Spiken Hammaren Sänket Chanel Ember Berglund Lindgren bestämde sig för att sluta vara gothvampyr och skulle bli lintott som jag. Så hon färgade håret med syra ett par ggr irad. Resultatet var att hon såg ut som en cigarett. Glöden... därav Ember. Men nu när hon trots frisörens expertråd gjode det igen, har hon blivit riktigt bra i håret... mot var det var innan.
_
Det planerades stök. Jag lagade kycklingfilé kokade ris och gjorde currysås till mina två vänner och Jerry. Felix klädde ut sig till Götgatan, passar honom!! Men sen dog stämningen. Antiawesomeness tog över efter systemet. Och nusitter jag här med två tomma vinflaskor och klockan är inte ens tolv. Illa...
_
Snart ska jag hoppa 4000 meter... och sen tänkte jag även fylla 23.
_
1. Sommaren
2. SF
2. Gröna Lund
4. Grekland
5. Grillning i div parker
6. Högskoleprovet HT2010
7. Alex T1-tenta = relaxerad douche
8. 30 Maj
9. 14 Augusti
10. 24 Spetember

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ofta du hängde med Jerry! Fan va avis jag blir...

2010-04-22 @ 00:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0